Bük (Vas megye)

Indította ASz, 2023 február 09, 11:42:16

Előző téma - Következő téma

ASz

Kedves Fórumtársak!

Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban: Bük (vagy régiesen Bükk, illetve Alsó-Bük) római katolikus egyházi halotti anyakönyveit keresem 1835 és 1868 között.
Sajnos a familysearch oldalon erre az időszakra vonatkozóan nincs a filmeken feltöltve halotti bejegyzés.

A matricula.hu oldalon a Győri Püspökség Levéltár település listáján viszont szerepel ("M 1833 - 1868" jelzéssel a 6.oldalon).

Ha valakinek van oda élő előfizetése (az enyém lejárt), az meg tudná nézni, hogy tényleg kutatható-e/fent van-e a fenti időszak halotti anyakönyve elektronikusan (mert akkor újra előfizetek....)?

Akinek a halálesetét keresem: Szabó Anna, Rozmán István zsellér első felesége, az időszak pedig 1842.06.28. (Ágnes lányuk születése) és 1846.05.23. (Rozmán István özvegy zsellér és Polgár Anna, tehát második házasság).

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban ötlete/információja, az kérem ne tartsa magába, ossza meg velem :)

Köszönöm!

ASz

Ha még esetleg jár ide valaki a fórumot olvasni, annak leírom információként, hogy a matricula.hu oldalon fent voltak a halotti bejegyzések a kérdéses időszakra is.
Megtaláltam a keresett adatokat.

Érzésem szerint ez a levelező fórum eléggé "kihalt", úgy látom mindenki a levelező listát használja az ilyen típusú információk beszerzésére, ami sajnos eléggé "eltelíti" az én postaládámat és már többen jelezték, hogy erre ez a fórum lenne való....