Általános családtörténet, helytörténet, történelem.. > Segítség !
Dokumentum másolatok
(1/1)
Csernussi Gábor:
Még teljesen kezdő vagyok az itteni adatbázisok kutatásában,ezért kérek ilyen jellegű segítséget.
Azt hallottam, hogy az anyakönyvek, stb egész lapjai i elérhetők valamilyen formában,nem csak a kivonatok.
A kivonatoknál van valamilyen utalás, hogy merre menjek, de ott egy külföldi oldal jön be, ahol magyar adat nem igen van,és új kérdéseket tesz fel.
Van rá egyáltalán lehetőség ?
Előre is köszönöm !
Skoumal Krisztián:
Kedves Gábor,
nem egészen világos a
--- Idézetet írta: Pelso link=msg=1097 date=1610713661 ---de ott egy külföldi oldal jön be, ahol magyar adat nem igen van,és új kérdéseket tesz fel
--- Idézet vége ---
mondatod, esetleg ha az oldal nevét elárulnád, netán linket adnál, hogy tudjuk, miről is beszélsz?
Az anyakönyvek egész lapjai a FamilySearch oldalon keresztül tekinthetők meg és tölthetők le, ahová ingyenes regisztráció szükséges, majd belépni az oldalra, megkeresni vagy az indexelt állományban vagy a katalóguson keresztül, hogy mit szeretnél, és ha fényképezőgép van mellette, akkor tudod nézegetni a lapokat.
Ha filmtekercset látsz mellette, azt is lehet éppen, ehhez itt találsz segédletet
Üdv
Krisztián
ui. Ha a fórumbeállításokban lennél kedves módosítani a megjelenő neved a rendes nevedre, megköszönnénk. Én is csak azért tudom a keresztneved, mert adminként ellenőriztem a jogosultságodat a regisztrációdnál.
Csernussi Gábor:
Kedves Krisztián
köszönöm a választ, és a türelmet !
Beregisztráltam , igyekszem megtanulni.
De a user name megváltoztatásánál elakadtam, hol tudom megtenni :
Köszönettel:
Gábor
Skoumal Krisztián:
Kedves Gábor,
A Fórum Súgó 2.1. pontja alatt található
Üdv
Krisztián