TTT-Tíz év kapcsán Tettrekész Tagok keresése

Indította Ari Ilona, 2021 február 08, 15:52:13

Előző téma - Következő téma

Ari Ilona

A MACSE Oktatási munkacsoport vezetőjének üzenete a levelezőlistárólYou cannot view this attachment.You cannot view this attachment.:

Lakatos Andor
Mellékletek
2021. febr. 7. 13:22 (1 nappal ezelőtt)
címzett: macse

Kedves MACSE-tagok!
Az Egyesület 10 éves jubileuma alkalmat ad az ünneplésre, de rendezvényekre, találkozásokra várhatóan csak a járványos vészhelyzet elmúltával kerülhet majd sor. A várakozás viszont aktív is lehet, s ahogy nincs igazi húsvét nagyböjt nélkül, a MACSE ünnepe is felkészülést kíván, és minél többen-többet készülődünk, annál szebbé válhat.
A következő témák-tevékenységek kapcsán várjuk közreműködő-segítő-együtt gondolkodó Tagok jelentkezését:
EMLÉKEZÉS: képek, eseménynaptár, élménybeszámolók gyűjtése, a honlapon meglévő anyagok kiegészítésével, média-megjelenések gyűjtése, tíz éve tagok összegyűjtése stb.
MÉRLEG: publikációk, kiadványok, létrehozott adatbázisok (indexelések) szemléje, adatainak egybegyűjtése
KÖZÖSSÉG: konferencia (végre élőben is), de az online lehetőségeket is tovább éltetve, pl. a Kutatók Éjszakája őszi rendezvényéhez kapcsolódva, Családkutatók Éjszakája szervezésével, előadásokkal, beszélgetésekkel, kutatói kérdésekre válaszolva
NYITÁS: nyílt napok a MACSE honlapján (mondjuk 10), az adatbázisok kereshetőségével, délutánonként-esténként a látogatók ,,vezetésével" (chat-szoba, segítség), rendszeres előadások (mondjuk 10) kezdő kutatók számára

A jelentkezőkből munkacsoportokat szerveznénk, a tevékenység eredményét a MACSE információs csatornáin jeleznénk. Bízunk benne, hogy az említett felkészülés az Egyesület vezetősége és egész tagsága számára hasznos lesz, és gyümölcsöző együttműködést eredményez.
A MACSE Oktatási munkacsoportjában a témával kapcsolatban felmerült ötletek Ari Ilona levelében, mellékelve olvashatók.
Várjuk a Tíz év kapcsán Tettre kész Tagok (TTT) jelentkezését!
Ari Ilona (ariilona@gmail.com)
Kónya Zsuzsa (zso.konya@gmail.com)
Lakatos Andor (l.andor@freemail.hu)

Melléklet:02.05.Javaslatok (remélem,sikerült csatolnom!)