Offtopic > Informatika

FS adatjavítás

(1/3) > >>

Bárány Péter:

Pár indexelt adatot kijavítottam a névre kattintás után bejövő ablakban, ám nekem valamiért nem működik az a lehetőség, hogy változtassak a név mezőn, azaz nem tudok új ablakot nyitni, ha az eredetiben nem volt vezetéknév, avagy keresztnév megadva. Lehet, hogy komolyabb regisztrációhoz van kötve a dolog, s ilyen egyszerű outsider, mint én, nem is juthatok e lehetőséghez?!
Még egy kérdésem lenne, ha meg szeretném nézni utólagosan, hogy milyen javításokat tettem, akkor van-e valamilyen a nevem alatt futó gyűjtő oldal, ahol azokat meg tudom nézni, avagy csupán az érintett oldal konkrét felkeresése alapján találhatom meg ismét a korábbi javításomat?

Köszönettel: BPéter

Judit:
Szia Péter, az indexelési javításokra vagy a személyeknél lévő profiladatokra gondolsz?
Judit

Bárány Péter:
Kedves Judit!
Itt szetetnék apát megnevezni, de nem találok lehetőséget rá!
https://www.familysearch.org/ark:/61903/1:1:XCYM-STB

Üdv.: Péter

Judit:
Kedves Péter!
Hiányzó adatot az indexelés javításával én sem tudtam pótolni.
Az előző kérdésem arra vonatkozott, hogy az indexálás javítást, vagy a profiljavításokat szeretnéd visszanézni.
A profiljavítások/bővítések visszanézésére találtam lehetőséget.
Családfa/Tree- > Követés/Following -> Közreműködéseim/My Contributions
Itt tételesen felsorolja, hogy melyik profilnál, mit és mikor csináltál.
Nem tudom, hogy a profilkövetést használod-e, én ezt nagyon hasznos szolgáltatásnak találom, mert folyamatosan nyomon tudom követni az általam figyelt emberek adatait, hogy más felhasználó megváltoztatja-e vagy ad-e hozzá valamit. Sajnos max. 4.000 profilt lehet követni.
Üdvözlet: Judit

Gősiné Greguss Anna Csilla:
Kedves Judit!
Kicsit off:
INDEXÁLÁS: egy szerződésben rögzített értékkövetési módszer, amelynek alapján a (biztosítási díj) vagy a biztosítási összeg meghatározott mértékkel automatikusan, a szerződés egyéb feltételeinek módosítása nélkül változik. Semmi köze az indexeléshez.
INDEXELÉS: névmutatóval ellát. Mi az indexelt adatokat javítjuk, illetve indexelünk a MACSÉ-nak vagy a mormonoknak, amikor az anyakönyvek kézzel írt neveit átírjuk gépileg olvasható formába.
On:
A Közreműködéseim funkciót én is nagyon hasznosnak találom, a Profilkövetés kicsit macerás, mert minden egyes embernél külön be kell állítani, és ha pl. az apát jelöltem be, a gyereket nem, akkor hiába javítja valaki a gyereket, nem kapok értesítést.
Üdv,
Anna

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése