Megjelent a MATRIKULA soron következő száma!

Indította MACSE Koordinátor, 2021 február 05, 12:09:30

Előző téma - Következő téma

MACSE Koordinátor

Kedves Tagság!
Szabó Előd és felesége Mincsik Veronika miskolci szerkesztősége elkészítette a MATRIKULA következő számát! A kiadvány megújítását célul kitűzve külsőre és belsőre is frissebb lett: Ez most egy fotókkal gazdagon illusztrált szám, amely szándékunk szerint szellősebbé és érdekesebbé teszi folyóiratunkat, amely itt olvasható:

https://macse.hu/matrikula/Matrikula-2020-4.pdf

Személyes öröm, Barsiné Pataky Etelkának ajánlott írás, hiszen 1993-94-ben, Etelka EXPO 96'-ért felelős államtitkársága idején jómagam lehettem személyi titkára.

Szeretném megkérni tagságunk írói vénával megáldott tagjait, hogy küldjenek cikkeket a Matrikula szerkesztőségébe, hogy minél több szerzője legyen a folyóiratnak! Fontos lenne, hogy a cikkek ne legyenek túl terjengősek, képekkel együtt max. 10 oldal elég lenne. Valamint írjunk könnyeden, közérthetően és lehetőleg olyan témákról, amik közérdeklődésre tartanak számot. Amik vagy nagyon érdekesek, vagy pedig hasznosak és segítséget nyújtanak másoknak a kutatásban.

Köszönjük az eddigi szerzőinknek a munkáját a teljesség igénye nélkül: Dr. Barsi Bélának, Dr. Babós Lajosnak, Dr. Sipos Bélának, Mézes Ádámnak, Berecz Krisztiánnak, Nyitrai Istvánnak és a szerkesztőknek Szabó Elődnek és Mincsik Veronikának, hogy kitartóan és áldozatosan tevékenykednek, és a Matrikula ennek köszönhetően időről-időre meg tud jelenni! Kérem, hogy ezt a folyamatot ti is segítsétek, írjatok és küldjétek el a cikkeket a fotókkal Szabó Elődnek: szaeltan@gmail.com

Reicher Péter
ügyvezető elnök