MEGHÍVÓ_„Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ” füzetsorozatának 4.

Indította MACSE Koordinátor, 2020 december 17, 00:18:55

Előző téma - Következő téma

MACSE Koordinátor

Kedves Tagság!

Elkészült a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közös kiadásában a ,,Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ" füzetsorozatának 4., sokak által várt elektronikus kötete. Az első, ünnepi könyvbemutató megtartására a Magyar Nemzeti Levéltárat kértük fel, amelyre december 18-án, 14 órai kezdettel ZOOM felületen kerül sor. Ahogy a mellékelt meghívóból is látszik, előzetes regisztráció szükséges a következő linken: http://bit.ly/3amUyD9 A regisztrálók a belépéshez szükséges linket pénteken reggel kapják meg. A rendezvény meghívóját mellékelem!

A bemutatóról felvétel készül, ezért lehetőség lesz a későbbi megtekintésre. A kötet, a két kiadó szervezet tagjai számára a bemutatóval egyidejűleg hozzáférhetővé válik, a külsősök a jövő év elejétől 1500 Ft áron megvásárolhatják. 

Január második felétől a szerzők bevonásával további bemutatókat is tervezünk, amelyekről a szokásos csatornákon értesítést küldünk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

MACSE Koordinátor

Valami probléma jelentkezett MNL berkekben, nem érkeztek meg a meghívók a mai 14 órás "Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ 4."
elektronikus kötetének online bemutatójára, úgyhogy ezt most ezúton próbáljuk pótolni.

Kérjük, hogy érdeklődés esetén ezen a linken csatlakozzatok ma, 14 órakor az eseményhez:

ZOOM bejelentkezés:
https://us02web.zoom.us/j/81384889522?pwd=ZVNtaFljc05wOTdncVBYbWtoY3Vjdz09
Meeting ID: 813 8488 9522
Passcode: 209579

Csak a kevésbé járatosak számára:
Ha még nem használta a Zoom rendszerét korábban, le lehet hozzá tölteni a segédprogramot: https://zoom.us/download
Ha valamiért nem lenne hang: Lent baloldalon a mikrofon mellett van egy nyíl, arra kell rákattintani. Erre kigördül egy menüsor. Ott az Audio Settings menüpontot lehet választani, majd megnyílik egy ablak. Itt kipipálni az Automaticaly join audio by computer when joining a meeting sort.
A bemutatóról előreláthatólag felvétel készül.

Tóth Tibor

Hát én ma 11:11-kor ezt kaptam a Levéltártól:

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnálattal értesítjük, hogy a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közös kiadásában megjelent ,,Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ" füzetsorozatának 4. elektronikus kötetének bemutatójához a hozzáférést - a tömeges jelentkezés miatt - nem áll módunkban biztosítani Önnek.

Az eseményről készült felvétel elérési linkjét a bemutató után hamarosan küldjük.

Megértését köszönjük és az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!


Páli István

#3
Kedveseim! Vajon szerdán 11:35 kor kitől kaphattam a csatolt felhívást. Tibor! mikor regisztráltál? milyen felhívás alapján?You cannot view this attachment.

Tóth Tibor

Akkor regisztráltam, amikor megkaptam az emailt (már nem tudom, ki volt a feladó) a feliratkozási lehetőségről. Sajnos már nem emlékszem, melyik napon volt és utánanézni sem tudok, mert már töröltem.